субота, 18 лютого 2023 р.

Засідання ОМО викладачів хімії, біології, екології Чернівецької області

 17.02.2023 на базі Чернівецького професійного ліцею автомобільного сервісу було проведено засідання методичного об'єднання викладачів хімії, біології, екології закладів П(ПТ)О Чернівецької області з теми "Розвиток критичного мислення здобувачів освіти на уроках хімії, біології та екології". На засідання були запрошені Микитюк С.М., директор НМЦ ПТО у Чернівецькій області, Жукотинська В.Д., методист НМЦ ПТО, Філіпчук Д.А., т.в.о. директора ЧПЛАС, Ленюк Ю.В., голова МК викладачів природничо-математичних дисциплін ЧПЛАС.

Відкриті заходи для викладачів хімії, біології, екології закладів П(ПТ)О проводились в рамках тижня природничо-математичних дисциплін в ЧПЛАС: 

- Відкритий урок з біології "Складові здорового способу життя: раціональне харчування, рухова активність, особиста і побутова гігієна, відпочинок" (Викладач Ірина Скіпор)


- Доповідь "Розвиток критичного мислення здобувачів освіти на уроках хімії, біології та екології" (Викладач Ірина Барбалат)
 
 

- Використання цифрових технологій на уроках і в позаурочних заходах: " Створення 3D молекул органічних речовин. Віртуальна лабораторія GoLab Organic Molecule Builder (Викладач Галина Погорецька)


- Виготовлення окопних свічок та запалювальної суміші (Викладач Наталія Миронюк)

- Виготовлення пічок- буржуйок (Продовження проекту "Зігріємо Україну")




Немає коментарів:

Дописати коментар